<< πίσω

Η HITACHI με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και μια συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα προϊόντων, έχει γίνει ο κύριος συνεργάτης εφοδιασμού στη διεθνή αγορά aftermarket.


Στον τομέα της τεχνολογίας της αυτοκίνησης, η αξιοπιστία είναι κορυφαία προτεραιότητα. Η αξιόπιστη εφοδιαστική αλυσίδα είναι η βάση για την επιτυχημένη παραγωγή. Η αξιόπιστη τεχνολογία είναι η βάση για επιτυχημένες πωλήσεις. Η ομαλή αλληλεπίδραση μεταξύ προμηθευτών και πελατών παρέχει αξιοπιστία στις καθημερινές επιχειρηματικές συναλλαγές. Για πολλά χρόνια η HITACHI έχει πιστοποίηση σύμφωνα με το DIN EN ISO 9001: 2015. Ως ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές στην aftermarket αγορά ευρωπαϊκών και ιαπωνικών οχημάτων, οι κορυφαίες προτεραιότητές της είναι η ποιότητα τόσο των προϊόντων αλλά και της εξυπηρέτησης των πελατών.


Το Hitachi Group κοιτάζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Από την 1η Ιανουαρίου 2021, η Hitachi Automotive Systems, Ltd., η Keihin Corporation, η Showa Corporation και η Nissin Kogyo Co., Ltd. συγχωνεύτηκαν και μετονόμασαν την νέα ολοκληρωμένη εταιρεία σε “Hitachi Astemo, Ltd.”Η νέα αυτή εταιρεία θα είναι ο κορυφαίος πάροχος στον τομέα της μετακίνησης στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το όνομα “Astemo” είναι το νέο εμπορικό σήμα Hitachi, και προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων (ακρωνύμιο) Advanced Sustainable Technologies for Mobility. Με βάση τη δύναμη των τεσσάρων ιδρυτικών της εταιρειών, η Hitachi στοχεύει να καταστήσει τον πλανήτη μας βιώσιμο για τις μελλοντικές γενιές. Τους επόμενους μήνες, η Hitachi θα διαθέσει επιπλέον προϊόντα από την Keihin, την Nissin και την Showa, τα οποία μέχρι τώρα δεν ήταν διαθέσιμα καθόλου στο aftermarket.επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ...