<< πίσω
Η MTA SpA είναι μια εταιρεία που ηγείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ηλεκτρονικών και ηλεκτρο-μηχανικών εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία και τη βιομηχανία αγώνων αυτοκινήτου όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1954, και σήμερα διαθέτει 2 μονάδες παραγωγής στην Ιταλία (Codogno και Concordia) 5 υποκαταστήματα στο εξωτερικό, ένα κύκλο εργασιών ύψους περίπου 120 εκατομμυρίων ευρώ και περισσότερους από 800 υπαλλήλους.

Αποστολή
“Produce, in a complete cycle from design through full-scale production, electrical components for the automotive industry, offering customers, looking for a reliable and flexible partner, our competence and cooperation”.
Στον ηλεκτρονικό τομέα, μαζί με το ECU που παράγονται για πολλές διαφορετικές εφαρμογές, η MTA έχει αποκτήσει σήμερα μια θέση στρατηγικής σημασίας για την ανάπτυξη και την παραγωγή οθονών και οργάνων τόσο για την αυτοκινητοβιομηχανία όσο και για εφαρμογές σε αγώνες αυτοκινήτων.
Η MTA εξελίσσει και παράγει συστήματα συλλογής δεδομένων, οθόνες και συστήματα λήψης προσφέροντας εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία, η οποία βασίζεται σε καλά δοκιμασμένη τεχνολογία. Στον ηλεκτρο-μηχανικό τομέα η MTA είναι ευρέως γνωστή στους σημαντικότερους κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο για την παραγωγή ασφαλειών, Κουτιών διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, συνδέσεων και τερματικών, τερματικών μπαταρίας, καπακιών για το ψυγείο του αυτοκινήτου και αισθητήρων επιπέδου.

επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ...