<< πίσω

H Littelfuse ιδρύθηκε το 1927 και σύντομα έγινε παγκόσμιος ηγέτης στην προστασία ηλεκτρικών κυκλωμάτων με συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια παρουσία στα προϊόντα ελέγχου ισχύος και τους αισθητήρες. Η εταιρεία εξυπηρετεί πελάτες στον τομέα των ηλεκτρονικών, την αυτοκινητοβιομηχανία και την βιομηχανία με τεχνολογίες όπως ασφάλειες, ημιαγωγούς, πολυμερή, κεραμικά, ρελέ και αισθητήρες. Η Littelfuse απασχολεί περισσότερους από 10.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 40 τοποθεσίες σε όλη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.


Το 2016, η Littelfuse ανακοίνωσε την εξαγορά της Menber’s S.p.A., με έδρα το Legnago της Ιταλίας. Η Menber's ειδικεύεται στοn σχεδιασμό, την κατασκευή και την πώληση χειροκίνητων και ηλεκτρικών διακοπτών μπαταρίας και συνδέσμων ρυμούλκησης για επαγγελματικά οχήματα. Η εταιρεία είχε πωλήσεις περίπου 23 εκατομμυρίων δολαρίων (21 εκατομμύρια ευρώ) το 2015 και απασχολεί περίπου 120 εργαζόμενους.


«Η απόκτηση της Menber's είναι ένα σημαντικό βήμα προόδου στη στρατηγική μας για την επέκταση παγκοσμίως της γκάμας προϊόντων της Littelfuse για εμπορικά οχήματα», δήλωσε ο Dave Lesperance, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, προϊόντων εμπορικών οχημάτων για την Littelfuse. «Η Menber's φέρνει μια ευρωπαϊκή παρουσία που μας παρέχει πρόσθετη πρόσβαση σε παγκόσμια κανάλια, ενισχύει τους μηχανικούς πόρους μας και προσθέτει προηγμένες τεχνολογίες προϊόντων στο χαρτοφυλάκιό μας.»


Η Simonetta Soave, πρόεδρος της Menber's, δήλωσε: «Η συμμετοχή στην ομάδα της Littelfuse είναι μια συναρπαστική ευκαιρία για το Menber's. Η Littelfuse διαθέτει ισχυρή παγκόσμια εμπειρία και τεχνογνωσία που θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας και να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σε νέες αγορές. "


Σχετικά με την Menber’s
Από το 1965, η Menber's κατέχει ηγετική θέση σε ηλεκτρολογικά και ηλεκτρονικά προϊόντα για όλους τους τύπους οχημάτων με έμφαση σε βύσματα, πηνία και διακόπτες μπαταρίας. Το πάθος της Menber's για την καινοτομία, της επέτρεψε να αναπτυχθεί, να επεκτείνει τα συστήματα παραγωγής και να γίνει ο κορυφαίος προμηθευτής των κατασκευαστών οχημάτων.


επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ...