Η HITACHI με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχώς εξελισσόμενη γκάμα προϊόντων, έχει γίνει κορυφαίος συνεργάτης εφοδιασμού για τη διεθνή αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Στον τομέα της τεχνολογίας αυτοκινήτων, η αξιοπιστία είναι η κορυφαία προτεραιότητα. Τα αξιόπιστα logistics αποτελούν τη βάση για την επιτυχημένη παραγωγή. Η αξιόπιστη τεχνολογία είναι η βάση για επιτυχημένες πωλήσεις. Η ομαλή αλληλεπίδραση μεταξύ προμηθευτών και πελατών παρέχει αξιοπιστία στις καθημερινές επιχειρηματικές συναλλαγές. Εδώ και πολλά χρόνια η HITACHI είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το DIN EN ISO 9001:2015. Όντας ένας από τους μεγαλύτερους διεθνείς κατασκευαστές στο aftermarket ανταλλακτικών για ευρωπαϊκά και ιαπωνικά αυτοκίνητα, οι κορυφαίες προτεραιότητές του είναι η ποιότητα των προϊόντων μας και η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών.

Ο Όμιλος Hitachi κοιτάζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση και φιλοδοξία. Από την 1η Ιανουαρίου 2021, η Hitachi Automotive Systems, Ltd., η Keihin Corporation, η Showa Corporation και η Nissin Kogyo Co., Ltd. συγχωνεύτηκαν και μετονόμασαν την ολοκληρωμένη εταιρεία σε «Hitachi Astemo, Ltd.». Η ολοκληρωμένη εταιρεία θα λειτουργήσει ως κορυφαίος πάροχος λύσεων κινητικότητας στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. Το όνομα "Astemo" είναι το νέο εμπορικό σήμα της Hitachi και σημαίνει Advanced Sustainable Technologies for Mobility. Βασιζόμενη στη δύναμη των τεσσάρων ιδρυτικών εταιρειών της, η Hitachi στοχεύει να κάνει τον πλανήτη μας βιώσιμο για τις μελλοντικές γενιές. Τους επόμενους μήνες η Hitachi θα διαθέσει επιπλέον προϊόντα από τις Keihin, Nissin και Showa, τα οποία μέχρι τώρα δεν ήταν καθόλου διαθέσιμα στο Aftermarket.

Επικοινωνία

Διεύθυνση : Παπαφλέσσα 70, 111 46 Αθήνα

Τηλέφωνο : +30 210 2930988

Fax : +30 210 2930989

e-mail: info@brilis.gr